Cartutxos de tinta recarregables a Sant Adria de Besòs

Cartuchos de tinta recargables en Sant Adriá de Besòs

D'un temps a ara s’han posat de moda els cartutxos de tinta recarregables, ja que són la forma més econòmica de tenir sempre la impressora preparada per imprimir. Es tracta d’uns cartutxos, que per la seva forma, permetem tornar a ser carregats de tinta una vegada estan esgotats.

Aquesta recàrrega surt molt més econòmica que si compres el cartutx nou, encara que t’has d’assegurar que el lloc on ho facin t’ofereixin una garantia de qualitat. @Imprimir utilitzem tinta de primera qualitat, que et garantirà la durabilitat que et comentem, independentment de si utilitzes la impressora cada dia o de forma ocasional.

Recarreguem els teus cartutxos de tinta

Si la teva impressora et dóna l’avís de tinta esgotada i necessites comprar un cartutx nou, l’opció més econòmica és l’adquisició de cartutxos de tinta recarregables a Sant Adrià de Besòs. Per gaudir d’aquest servei tan sols has de venir fins a la nostra botiga amb el cartutx esgotat; ho examinarem i et direm si és possible recarregar-ho (no tots els models són aptes).

En tan sols uns minuts et podràs emportar el teu cartutx completament ple de tinta per quasi la meitat de preu que un original. Què més raons necessites per venir a conèixer @Imprimir?

CONDICIONS DEL SERVEI DE RECÀRREGA DE CARTUTXOS DE TINTA DE @IMPRIMIR

  • La recàrrega del cartutx de tinta es pot fer al moment ( en uns 10 minuts aproximadament), encara que depèn del volum de treball que tinguem en aquest instant.
  • Si detectes algun problema una vegada ho hagis portat al teu domicili, porta’ns els cartutxos i ho intentarem solucionar. Si no et convenç, t’ho podem canviar per uns cartutxos originals o compatibles (abonant la diferència).
  • Pots pagar la teva compra al comptat o amb targeta de crèdit i/o dèbit.
  • @Imprimir et garantim sempre una elevada qualitat del servei.
Cartuchos tinta recargables en Sant Adrià de Besòs

A més, com a la nostra botiga de cartutxos de tinta recarregables a Sant Adrià de Besòs pensem en tot, també venem una altra sèrie d’articles relacionats amb la impressió de documents, arxius o imatges, com paper fotogràfic, paquets de folis, memòries usb, ratolins o piles entre altres articles.

RECARREGA DE CARTUTXOS HP ORIGINALS

Des de 9€ negre
Des de 10€ color

Des de 10€ els XL negre
Des de 11€ els XL color

VULL CONSULTAR EL PREU DEL MEU CARTUTX