Impressió 3D a Sant Adrià de Besòs

Impresión 3D en Sant Adriá de Besòs

Vols fer un regal que sorprengui aquesta personal especial? Vols tenir l’escut del teu equip de futbol penjat a la teva paret? Encara que no saps què detall entregar als convidats del teu casament? Deixa’t assessorar pels professionals de @Imprimir i descobreix la resposta a totes aquestes preguntes i moltes més.

Fa uns mesos hem apostat per un servei nou i amb una gran acceptació per part dels nostres clients. Estem parlant de la impressió 3D a Sant Adrià de Besòs. Gràcies a una impressora especial podem imprimir i donar forma a pràcticament qualsevol article, com un quadre, un clauer, un escut o una peça per a una màquina. El món de la impressió 3D ha portat a les nostres vides per revolucionar-les, ja que ara és possible imprimir en tres dimensions tot el que desitgis.

Servei d’impressió 3D

Si vols que imprimim una forma o article específic, pots indicar-nos d’on obtenir el seu disseny o article específic, pots indicar-nos d’on obtenir el seu disseny o lliurar-nos-ho un tu mateix. És important que sàpigues que la nostra impressora permet imprimir productes d’un màxim de 20x20 centímetres. A més, no hauràs d’esperar dies i, ni tan sols, hores per poder obtenir el treball, ja que ho realitzem al moment. Què és el que vols? Nosaltres ho fem.

TENIM RECANVIS PER PATINETES XIAOMI EN 3D

Demana'ls en el color que vulguis!

MÉS INFORMACIÓ
Accessoris per a impressores a Sant Adrià de Besòs Imatge dels nostres cartutxos, tòners i accessoris variats per a la teva impressora. Vine a conèixer-nos a Sant Adrià de Besòs, t’esperem