Copisteria a Sant Adrià de Besòs

copisteria en sant adria de besos

Estàs fart de tenir la teva impressora sempre sense tinta per no pagar els alts preus dels cartutxos? Has apostat per cartutxos recarregables i desitges confiar en els millors professionals per a la seva recàrrega? Desitges imprimir els teus documents a color en un establiment de confiança?

Vine @Imprimir i troba la resposta a totes les teves preguntes de forma ràpida, senzilla i, el més important econòmica. T’esperem en el nostre establiment, situat en el municipi barceloní de Sant Adrià de Besòs.

La nostra copisteria a Sant Adrià de Besòs és capdavantera en el sector de la venda i recàrrega de cartutxos i tòner de tinta per impressores i grans fotocopiadores. Posem a la teva disposició tot el que necessites per fotocopiar tots els documents que vulguis, còmodament des de la teva llar i sense haver de gastar grans quantitats de diners.

Els millors serveis relacionats amb la impressió de documents

Confia en nosaltres i pregunta’ns pels cartutxos originals, compatibles o recarregables que vulguis, ja que treballem amb totes les marques.

Algunes de les més sol·licitades són HP, Epson, Lexmark, Brother, Canon i Oki, encara que també treballem amb moltes altres. Tan sols has d’apropar-te fins a la nostra copisteria a Sant Adrià de Besòs, indicar-nos la marca i model de la impressora que tens i et direm el preu exacte de cada un dels cartutxos.

A més, si no resideixes a la nostra localitat però vols aprofitar les nostres excel·lents tarifes, t’agradarà saber que fem enviaments a domicili a qualsevol racó d’Espanya o Europa.

Quins són els nostres serveis més importants?

@Imprimir tot són avantatges per a la teva butxaca i per a la teva impressora. Deixa’t assessorar per professionals del sector i troba el producte que necessites al millor preu del mercat. No només ens centrem en la còpia de documents o la venda d’articles, sinó que el nostre servei va molt més enllà. Aquí t’ho demostrem:

 • FOTOCOPIES
 • Fem fotocopies a color i en blanc i negre en formats Din-A3 i DIN-A4.
  Envia’ns els teus arxius per correu electrònic i vine a recollir-los més tard.

 • IMPRESSIÓ 3D
 • La revolució ha arribat @Imprimir, gràcies a la nostra màquina que permet tota classe d’impressions en 3D.
  A més, venem impressores 3D i oferim un servei tècnic informàtic a la teva mida. Confia en nosaltres.
 • RECARREGA DE CARTUTXOS
 • Si prefereixes estalviar encara més, la millor opció és la recàrrega dels teus cartutxos originals. Es tracta d’un procés ràpid i efectiu (ho podem fer en uns minuts) que et permetrà donar una nova vida als teus cartutxos utilitzats.

  És necessari que ens portis els cartutxos originals per poder examinar-los i indicar-te, si és possible, realitzar la recàrrega.
 • LASTIFICACIONS
 • @Imprimir realitzem plastificacions i enquadernacions de tota classe de documents, per memòries, treballs projectes fi de curs, entre altres.

  Explica’ns el sistema d’enquadernació que més t’agradi i ho farem segons les teves preferències en el menor temps possible.A Imprimeix és el teu copisteria a Sant Adrià de Besòs. Vine i compra els cartutxos per a la teva impressora al millor preu i qualitat incomparable.